Welkom Welkom
Kerkaandelek.nl is de website van de Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek. De naam van deze site is ontleend aan de unieke ligging van ons kerkgebouw, aan de oever van de rivier de Lek. Door velen ook wel aangeduid als 'de gebedsplaats aan de rivier'.  

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.
 
Tentdienst terugluisteren

Tentdienst terugluisteren
Het onlangs gehouden tentweekend op 9 en 10 september werd goed bezocht. Als u toch niet bij de gezamelijke kerkdienst op 10 september kon zijn, maar wel graag wil beluisteren wat er toen ten gehore werd gebracht, is deze dienst terug te luisteren op kerkdienstgemist.
 
Najaarsbeurs Najaarsbeurs
U bent van harte uitgenodigd voor de najaarsbeurs op zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 15:00. Tijdens deze najaarsbeurs worden een rommelmarkt en boekenmarkt gehouden. Ook de keuken is open. Verder kunt u diverse zelfgemaakte artikelen kopen, een workshop volgen en zijn er leuke spellen te doen. Om 14:00 uur wordt de talentenveiling gehouden. De opbrengst van de najaarsbeurs is voor de kerk.

Om de najaarsbeurs tot een succes te maken, hebben we uw hulp nodig. We zijn op zoek naar gemeenteleden die:
lees meer »
 
Mannenweekend 2023

Mannenweekend 2023
Stuur een e-mail.
 
Programma Vrouwenbijbelstudiekring 2023-2024 Programma Vrouwenbijbelstudiekring 2023-2024
lees meer »
 
Oproep voor nieuwe leiders Kindernevendienst Oproep voor nieuwe leiders Kindernevendienst
Beste gemeenteleden / beste 50 en 60+ gemeenteleden,
Omdat een aantal vaste nevendienstleiders hebben aangegeven te stoppen met de kindernevendienst zijn wij op zoek naar nieuwe helpende handen.
lees meer »
 
Albanië Albanië
lees meer »
 
Collecten Collecten
lees meer »
 
Verwachtingsvol aanraken Verwachtingsvol aanraken
Deze had van Jezus gehoord en kwam van achteren de menigte in en raakte Zijn bovenkleed aan, want zij zei: Als ik maar Zijn kleren kan aanraken, zal ik gezond worden.
(Markus 5: 27-28)
lees meer »