Kindernevendienst Kindernevendienst
Voor de kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs is er iedere week tijdens de morgen kerkdienst kindernevendienst. Voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs is er twee keer in de maand kindernevendienst. Tijdens de kindernevendienst wordt er een bijbelverhaal verteld en worden er werkstukjes gemaakt.
 
lees meer »
 
Rock Steady Rock Steady

Rock-Steady en Youth Alpha is een samenwerking van de twee Protestantse Kerken in Nederland in Krimpen aan de Lek (de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk).

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd (samen met Youth Alpha), verzorgd door gemeenteleden. Na de maaltijd worden de jongeren met behulp van verschillende werkvormen geconfronteerd met diverse maatschappelijke vraagstukken gerelateerd aan de visie vanuit de Bijbel.

Neem ook eens een kijkje op Jeugdwerk Aandelek op Facebook!

lees meer »
 
Youth Alpha Youth Alpha
Rock-Steady en Youth Alpha is een samenwerking van de twee Protestantse Kerken in Nederland in Krimpen aan de Lek (de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk). 

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd (samen met Rock Steady), verzorgd door gemeenteleden. Na de maaltijd gaan de jongeren naar een andere locatie, waar ze de avond zullen voortzetten met het Youth Alpha programma.
 
lees meer »
 
Jeugdclub Jeugdclub
De Jeugdclub is interkerkelijk en valt onder de verantwoordelijkheid van de twee Protestantse Kerken in Nederland in Krimpen aan de Lek (de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk). Een clubavond wordt met een bijbels stukje geopend, waarna er een ontspannen gedeelte volgt (knutselen of een spel). Het seizoen van De Jeugdclub loopt vanaf de startdag (half september) en eindigt ongeveer half april.
 
lees meer »
 
VakantieBijbelfeest VakantieBijbelfeest

Het VakantieBijbelfeest is bedoelt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en is een fantastisch leuke week vol met leuke spellen, Bijbelverhalen, knutselen, zingen, toneelspel enz.

Om zoveel mogelijk kinderen van je eigen leeftijd te ontmoeten en een leuk, afwisselend programma te kunnen volgen, splitsen we de groepen bij bepaalde activiteiten (groep 1 t/m 6 en groep 7-8). Naast het vele zingen met de fantastische VakantieBijbelfeest-band en het luisteren naar verhalen uit de Bijbel, wordt er ook geknutseld en worden er spelletjes gespeeld. Ook zijn de beren Brom en Berrie niet meer weg te denken tijdens deze drie bijzondere dagen en zij komen dan ook elk jaar trouw even een kijkje nemen! (Om de boel vaak onbedoeld op stelten te zetten.)

lees meer »
 
All to You All to You
Het was tijdens een Youth Alpha avond in het winterseizoen 2009-2010 dat de volgende vraag voorbij kwam: zit je over vijf jaar nog steeds in de kerk? Twijfel bij bijna allemaal. Niet per se om het geloof, maar het is er vaak zo saai. De bal werd teruggelegd: de kerk, daar maak je zelf deel van uit. Wat kan je dus doen om het aantrekkelijk te maken? Het duurde nog geen vijf minuten of het idee van een praiseavond was geboren.
 
lees meer »